Dia - Bio - Racio - Bezlepek

Kde nás najdete?
Starostrašnická 38
Praha 10
Tel: 274 810 038
Otevírací doba

Bio polotovary

Bulgur s červenou čočkou

Bio bulgur

je možné z něj připravit novodobou přílohu k masu, hotový pokrm ochucený bylinkami či jogurtovou zálivkou nebo z něj usmažit bezmasé karbanátky a podávat např. s bramborem či chlebem.

Bulgur i červená čočka jsou lehce stravitelné plodiny, díky tomu je výrobek vhodný i pro děti. Výhodou je jeho jednoduchá a rychlá příprava, výborná chuť a můžete si jej připravit kdekoliv, třeba i na cestách.

Doba přípravy: 20 minut.Bulgur obsahuje více než 20 % DDD (doporučené denní dávky) vitamínu A, fosforu, železa a hořčíku.


Jahelník

Bio jahelnik

Přirozeně bezlepkový výrobek vhodný pro lidi trpící alergií na pšeničný lepek.

Jahelník je směs pro přípravu zdravého moučníku, který s oblibou konzumovali naši předkové. Výborný je podávaný ještě teplý, ozdobený zakysanou smetanou, čerstvým ovocem a javorovým sirupem.

Výjimečná chuť, jednoduchá příprava. Doba pečení: 20 minut.

Jáhly mají optimální výživové hodnoty, jsou velmi chutné a lehce stravitelné. Jahelník obsahuje více než 50 % DDD (doporučené denní dávky) vitamínu B1 (thiaminu) a hořčíku a více než 20 % vitamínu B2, B6, železa a fosforu.


Pohankový dezert

Bio pohankový dezert

Pohankový dezert je ideální jako rychlá a výživná snídaně – pohankové kaše. Můžete z něj zapékáním připravit také ovocný pohankový nákyp či pohankový dezert.

Výborná chuť, jednoduchá příprava. Doba přípravy kaše: 10 minut.

Pohanka je významným zdrojem přírodního rutinu, který zvyšuje pružnost cévních stěn, reguluje krevní srážlivost a cholesterol v krvi.Pohankový dezert obsahuje vitamíny skupiny B, fosfor a hořčík





Zeleninové špaldoto

Houbové a zeleninové špaldoto

Zeleninové špaldoto je obilnou směsí z pšenice špaldy. Toto konkrétně je v podstatě inovací původního zeleninového špaldota. Tentokrát zde najdete navíc směs koření a spoustu inspirativních receptů. Špalda je prastará nešlechtěná pluchatá pšenice, výjimečná svým složením a zajímavou ořechovou chutí. Obsahuje kvalitní lepek, má vysoký obsah bílkovin, vlákniny a hořčíku. Je lehce stravitelná.

Zeleninové špaldoto uvaříte za půl hodiny bez přídavku dalších ingrediencí. Další variantou je recept pro milovníky masa. Zajímavou obměnou mohou být i výborné smažené špaldotové placičky.

Složení: špaldové kernoto, zelenina, koření, sůl.


Houbové špaldoto

Další inovace původního houbového špaldota. Směs obsahuje kořenící směs navíc. Houbové špaldoto je vhodné jak na přípravu rychlého hlavního pokrmu bez přídavku dalších ingrediencí, tak slavnostnějšího zapečeného masového špaldota. Vyzkoušejte i vydatnou polévku ze špaldota. V přípravě Vám pomohou recepty a typy na vylepšení, které najdete na obale.

Složení: špaldové kernotto, zelenina, houby, koření, sůl.




Zakoupíte v našem obchodě




Tyto produkty můžete zakoupit zde.




Zpět

© 2015 Dia - Bio - Racio - Bezlepek | info(zavináč)dia-potraviny.cz